Veiligheid & Hygiëne

Het coronavirus zal nog wel een tijdje onder de mensen blijven zolang er geen vaccin is. Daarom staan Veiligheid & Hygiëne voorop! Thuiskapster Groningen heeft de voorzorgsmaatregelen inmiddels genomen en jullie kunnen er op vertrouwen dat ik als kapster voldoe aan de richtlijnen van het RIVM ook u als klant moet zich aan regels houden als ik bij u kom. Lees hier meer :

Lees verder Geen Reacties

Zomer 2020 Haarlijn Control

Krijg de volledige controle over je haar. De kapsels uit de nieuwe Haarlijn Voorjaar – Zomer 2020 zijn really impressive! Ze vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen helemaal afstemt op de vorm van je gezicht. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Geen verschillende laagjes voor veel beweging dit keer, maar haar dat vanaf de aanzet helemaal doorloopt tot aan de punt. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heb je slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? elk trendkapsel uit Control heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eyecatcher!

Lees verder Geen Reacties

Zomerzon, Handige haartips!

Hou jij van zomerzon? Zonnebaden op het strand, wandelen of fietsen en niet te vergeten heerlijke zwoele zomeravonden op het terras. In Nederland of op je vakantie bestemming bescherm jij je huid natuurlijk goed. Maar vergeet dan óók je haar niet! Lees hier een aantal haartips:

Lees verder Geen Reacties

Haartrends deze winter

De haartrends deze winter, haar dat er superglad uit ziet, maar toch verrassend veel textuur heeft. Kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven. Haarlijn ILLUSION! mooi haar is dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

Lees verder Geen Reacties