Bruidskapsel

Bruidskapsel welke haaraccessoires

10 tips welke haaraccessoire het beste past bij je Bruidskapsel:

Binnenkort ga je trouwen en je bent opzoek naar welke  haaraccessoires het beste past  bij je bruidskapsel. Wat zijn de  verschillen en welke haaraccessoires zijn  geschikt  voor kort haar. Lees in dit blog alles hierover met tips en eigen ervaringen. Shop haaraccessoires

Curlies

Een populaire subtiele  bruidsaccessoire zijn toch we de curlies eigenlijk zijn het kleine kunstwerkjes op een spiraalvormige haarschuifje die je makkelijk met een draaibeweging in het haar steekt. De curlie heeft verschillende versieringen bijvoorbeeld stras steentjes, parels of bloemetjes. Erg leuk is om een combinatie van twee soorten te gebruiken. Of een combinatie met een sluier. Tip: de sluier kan op het avond feest makkelijk zelf verwijderd worden en zo houd u nog de curlies haaraccessoires voor de avond over. Erg verassend voor de familie. De curlie is geschikt voor lang en korter haar.

Haarpinnen

Haarpinnen zijn alleen geschikt voor lang haar en ook in verschillende versieringen online te bestellen. Ook net als met de curlies is een combinatie van verschillende soorten erg leuk voor een speels effect. Denk aan bijvoorbeeld parel pinnen te combineren met stras haarpinnen. Tip: gebruik een oneven aantal haarpinnen voor een meer speels effect.

Haarschuif

Ze zijn in verschillende maten met grote satijnen bloemen met kant veren en parels of juist een subtiel parel schuifje kan net de finishing toutch zijn voor kort haar. Tip: een haarschuif kan ook gebruikt worden als corsage.

Fascinators

Vaak een clip hoedje versiert met veren parels of een birdcage sluier dit is een netje wat over je gezicht valt creëer een prachtige vintage look. Omdat de haaraccessoires wat meer aanwezig is past dit het beste bij eenvoudige  bruisjurk met niet te veel detail. voor kort en lang haar geschikt.

Haarkammen

Van subtiel tot grotere bloemen te combineren met een sluier. Ook omdat de haarkam zelf makkelijk in het haar te zetten is of juist andersom. Denk hierbij aan de feestavond en de sluier te veel is. Zo heb je de mogelijkheid om zelf de haarkam in het haar te bevestigen. Alleen voor iets langer haar geschikt( vanaf zo’n 5 centimeter) omdat de kam in kort haar simpelweg niet blijft zitten. Tip:overleg met uw kapster.

Tiara

Prinsessen gevoel vooral met een combinatie van een sluier. De tiara heeft verschillende versieringen van subtiel tot groot. Ook voor de bruidsmeisjes een perfecte haaraccessoire. De meisjes zijn uw eeuwig dankbaar.

Diadeem of Haarband

Net als de tiara in subtiele en grotere versieringen te verkrijgen. Ook geschikt voor jonge kinderen, kort of geen haar. Het voordeel van deze haaraccessoire is dat het makkelijk zelf af en om gedaan kan worden.

Verse bloemen in het haar

Dit is altijd spannend omdat rozen verwelken. vooral met wat warmer weer. Echte bloemen hebben een speciale methode nodig om de gehele dag mooi te blijven. Zelf heb ik er wel eens een bruidskapsel mee voorzien. De bloemist had vochtige watjes om de rozen getaped met een stekertje zodat het makkelijk in het haar bevestigd kon worden (het beste is om dit met uw bloemist te overleggen)  De klassieker gipskruit zal minder snel gaan hangen en geeft uw bruidskapsel een romantische touch! Echte bloemen zijn alleen geschikt voor  langer haar.

Geen haaraccessoires

Misschien voel je  helemaal niks voor haaraccessoires omdat je liever zo gewoon mogelijk wilt zijn op je trouwdag. Denkt dan eens aan een mooie kleur in het haar te doen. Heel subtiel door bijvoorbeeld een paar higlights in het haar aan te brengen een minimale verandering. maar dit lijkt toch al feestelijk. Tip: laat de kleuring door een professional doen en minimaal een week van tevoren zo is er nog tijd over om evt. de kleuring te corrigeren voor de trouwdag mocht er wat misgaan. Het blijft immers handwerk! wel eens aan een kapper aan huis gedacht?  mijn prijslijst

Sluier

Een mooi moment dat de bruidssluier wordt opgelicht! romantischer kan gewoon niet. Te combineren met met meerder bruidsaccessoires bijvoorbeeld als je de sluier voor het avondfeest achterwege wil laten voor een verassend effect. In allerlei stoffen en versieringen en lengtes online te bestellen. Bekijk welke sluier het beste past bij jouw jurk. Alleen voor wat langer haar geschikt.Tip: je kunt de sluier laag en hoog dragen zie de voorbeeld foto’s. Welke haaraccessoire heb jij in je bruidskapsel gebruik? Lees ook mijn Blog: Trouwen, Tips voor je bruidskapsel sluier    sluier

Labels:, , , , , , , ,

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
0