Zomer 2020 Haarlijn Control

Krijg de volledige controle over je haar. De kapsels uit de nieuwe Haarlijn Voorjaar – Zomer 2020 zijn really impressive! Ze vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen helemaal afstemt op de vorm van je gezicht. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Geen verschillende laagjes voor veel beweging dit keer, maar haar dat vanaf de aanzet helemaal doorloopt tot aan de punt. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heb je slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? elk trendkapsel uit Control heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eyecatcher!

botte pony

Totally in control: Een kapsel met langere bovenlengtes vormt de perfecte basis voor oneindig veel stylingmogelijkheden, of je nu voor een rustige of een meer uitgesproken look gaat. Zeker als je een beetje handig bent met tools zoals een krul of steiltang heb je de volledige controle over je haar. De professionele producten die je ook thuis kunt gebruiken, doen de rest, voor een perfect resultaat!

langere haarengte

Toon Lef: Wie zegt dat de kleur van je haar in voorjaar-zomer per se lichter moet zijn dan in najaar-winter?  Onzin! Diepe donkerbruin staat toch geweldig als je huid iets getint van de zon is? Wel krijg je ’s zomers vaak meer zin in warmte in je haar. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden dit seizoen oneindig – van stralend goudblond via rijke mocca naar gloedvol koper. Heb je koele highlights? Ga dan eens voor een warme toner, dé trend voor het komend seizoen is een warme toner dit is een tijdelijke kleuring die na het wassen over je huidige haarkleur heen wordt gezet. Zo ben je ongeveer zes weken lang supertrendy en kun je naar hartenlust spelen met je highlights. Go for it!

warme toner

Labels:

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
0