haarmodelijn

Haarmodelijn Transform 2017-2018

Haarmodelijn  Transform dit winterseizoen

Haarmodelijn Transform  is  de nieuwe haarmodelijn voor het komend winterseizoen. Schakel  met deze haamodelijn moeiteloos van een lichte, zonnige nazomersfeer naar een meer uitgesproken najaarsmood. Met deze slimme, trendy kapsels uit de haarmodelijn TRANSFORM, transformeert Thuiskapster Groningen je komend seizoen snel van een natural uitstraling naar een meer excentrieke look!

Hoe creëer je deze transformerende kapsels:

Kies  voor  een kapsel met veel lengte verschillen, hiermee kun  je dan nog alle kanten  uit. De trendkleuren als mauve en blorange zorgen voor  hippe accenten in het haar, en door op een bepaalde manier de kleuraccenten aan te brengen zorgt dit weer voor een verrassend effect bij een andere haardracht. Om het na zomergevoel nog wat langer te kunnen vasthouden, zijn de tinten dit najaar over het algemeen wat lichter dan je misschien zou verwachten.

Wat zijn het voor kleuren Mauve en Blorange:

Mauve:dit is een bleke roze/paarsepastel Blorange:een bijzondere combi van blond en orange.

Met deze haarmodelijn van naturel naar het nacht leven

Van een relaxte, natural uitstraling naar een wat meer uitgesproken haarmodelijn. Klaar om naar een feestje te gaan in. Met deze Kapsels kan het allemaal! Creëer en combineer  makkelijk meerdere haarstijlen  met zo’n trendy basiscoupe. Bestel een  stylingtoolset  en gebruik professionele styling producten  van Thuiskapster Groningen. Je  hebt dan  namelijk de wereld aan mogelijkheden om volop te experimenteren met je haar. En je kleding en make-up veranderen natuurlijk mee… Transformeer jezelf!

Labels:, , ,

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
0