Haartrends deze winter

De haartrends deze winter, haar dat er superglad uit ziet, maar toch verrassend veel textuur heeft. Kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven. Haarlijn ILLUSION! mooi haar is dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

Veel verschillende lagen

Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel wordt gevarieerd met haarlengtes. De overeenkomst? Veel verschillende lagen! Die zijn zó geknipt of gesneden dat ze prachtig in elkaar over vloeien. Dat geeft jou oneindig veel stylingmogelijkheden. Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look. Liever wat meer volume? Zet je vingers in je haar en je zult merken dat die zelfde lagen je kapsel verrassend veel textuur geven.

Spelen met kleur

Speel dit najaar met kleur. Als een ware illusionist wissel transparante tinten  af met volle kleuren,  Koele en warme tinten (bijvoorbeeld koel koper en warm kastanjebruin) lijken een magisch verbond aan te gaan. Door geraffineerde kleurtechnieken geven deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheden een supertrendy resultaat.

Magic powder

Helemaal nieuw zijn ze niet, maar volumepoeders zorgen in deze haartrend echt voor wonderen! Zeker bij de niet-gladde variaties geven ze de kapsels verrassend veel stugheid en stevigheid. Gewoon een beetje poeder op de haaraanzet aanbrengen, that does the trick!

Labels:, , ,

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
0