Haartrend zomer 2018

Haartrends in Nederland dé Trigger deze zomer

De haartrends uit de nieuwe Nederlandse Haarlijn van dit voorjaar en zomer van 2018 is vast voor jou dé trigger om een afspraak bij Thuiskapster Groningen te maken. Lees alles over de nieuwe Nederlandse haarlijn “trigger” en kies voor  een compleet nieuwe voorjaarslook. Een pittig en een power uitstraling met gedurfde kleuraccenten en stylingsvariaties.

Haartrends

Het wordt een pittig zomer seizoen wat de haartrends betreft. Met kapsels die onder meer opvallen door hun lengte, die varieert van halflang tot superkort! Daarmee bewijst de haarlijn TRIGGER dat je niet per se lang haar hoeft te hebben voor een vrouwelijke uitstraling. Vind je  de stap naar ultrakort je nog net even te groot? Geen probleem, in deze haarlijn past ook iets langere modellen. Met ook  krachtige lijnen en haar dat vloeiend valt. Met de originele en professionele knip- en snijtechnieken die Thuiskapster Groningen toepast word dit gecreëerd!

Trendy lavendel

Je versterkt de kracht van je nieuw kapsel met een gedurfde kleuring, die je haar een extra dimensie geeft. Ongeacht of je gaat voor een  diepe monokleuring overigens perfect en stoer met een superkort kapsel of juist voor meer gedurfde kleuraccenten . De trendkleur van dit seizoen is  lavendel.

Spannende haartrends met je kleuring

Je Trendy kapsel en spetterende kleur gaan je zeker triggeren om je haar steeds anders te stylen. Thuiskapster Groningen kan je daar creatieve tips over geven. Maak je kleuring met beweging  iedere keer op een andere manier zichtbaar, zo ontstaat er telkens een  spannend effect. Beweging is het sleutelwoord en ook al hebben de kapsels binnen de haarlijn trigger krachtige lijnen, het haar blijft in de meeste stylingsvariaties soepel vallen voor een natuurlijk effect. lees ook: Haarmodelijn Transform 2017-2018

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
0