kitoko arte

Kitoko Arte Haarproducten

Kitoko Arte is een Salon Exclusief Haarproduct! Met trots verkoop ik deze haarproducten al een aantal jaren aan mijn vaste klanten en in mijn salon aan huis. Kitoko Arte geeft hele mooie resultaten in haarstyling en het verbeterd je haarkwaliteit en ruikt ook nog eens heerlijk.

Kitoko Arte bevat Geen parabenen, sulfaten of minerale waxen, is niet op dieren getest en bestaat voor 90% uit plantaardige ingrediënten. Lees hier meer over mijn favoriete haarproducten van Kitoko Arte.

Ik deel graag met jullie mijn favoriete haarproducten van Kitoko Arte. Ik heb een soort lookbook gecreëerd. Dagelijks werk ik met deze luxe haarlijn van A.S.P. salon Professional in mijn salon en ambulant.

Kitoko Arte Volumising Souffle

De Affinage Kitoko Arte Volumising Souffle is een lichte mousse dat zorgt voor een boost van volume en versteviging.

Wat het doet:

De formule van Affinage Kitoko Arte Volumising Souffle laat het haar dikker en voller aanvoelen met een natuurlijke fixatie.

Wat je nog meer moet weten:

De voedende botanische extracten conditionerenen en versterken het haar. De anti-oxidanten en een UV filterhelpen het haar te beschermen. De Affinage Kitoko Arte Volumising Souffle is een kleurbeschermende formule, dat vrij is van siliconen, parabenen en mineraal olie. 250ML

Kitoko Arte Ultimate finish Haarspray

Het is een haarlak die niet heel hard word wat de mogelijkheid bied je haar nog in model te kneden tijdens het sprayen het heeft een flexibele hold. De haarlak is makkelijk uitkambaar en schilftert niet.

Wat het doet:

De Affinage Kitoko Arte Ultimate Finish Haarspray zorgt ervoor dat je kapsel in model blijft.

Wat je nog meer moet weten:

geeft glans en beschermd het haar tegen vocht en kroes. 300ML

Kitoko Arte Oil Treatment

Geef je haar een boost met de Affinage Kitoko Oil Treatment. Een musthave!

Wat het doet:

Het herstelt het haar en geeft het haar glans en elasticiteit.

Wat je nog meer moet weten:

De Oil Treatment is een lichtgewicht formule en ideaal voor alle haartypes. Het haar voelt niet vet aan en het biedt een intense voeding. Je kunt het gebruiken op droog haar, maar ook op handdoekdroog haar. 115ML

Dit zijn mijn ultieme favorieten haarproducten van Kitoko Arte deze heb ik altijd op voorraad heb je interesse in kitoko arte? neem gerust contact met mij op dan maken we een shop afspraak in mijn salon.

Wat is nu het verschil tussen een professioneel haarproduct en een product van de drogist? lees mijn blog

Labels:, , , , , , ,

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
0