Update lockdown

Thuiskapster Groningen mag weer open! vanaf 3 maart! Ik neem geen nieuwe klanten aan op locatie! wel dinsdag in mijn salon aan huis. Zie ook mijn vernieuwde prijslijst per 2021. Lees meer….

24-2-2021 Ik heb jullie hopelijk goed op de hoogte gehouden, nu weer tijd voor leuke blogs en vrolijkheid! ik laat de blog bestaan maar bij deze is ie gesloten!

23-2-2021 Yesss! ik mag weer open!

23-2-2021 Vanavond is er een persconferentie en als we de uitgelekte berichten geloven dan mogen de kappers weer open, onder strenge voorwaarden. Hoe en wat weten we dus nog niet. Hopelijk zie ik jullie binnenkort terug in mijn stoel of op locatie. Ik kan niet wachten om de mega haardossen op te knappen 🙂 ik duim op heropening!

 • Ik neem geen nieuwe klanten aan op locatie, wel in mijn salon.
 • Ben jij een nieuwe klant? maak een afspraak in mijn salon aan huis. (alleen knippen. Dinsdags even week)
 • Voorlopig knip ik geen haardonatie

Tip: Kijk ook eens op mijn instagram account bij de reels en Igtv hier heb ik tutorials gepost. Zoals makkelijk opsteken, vlechten en product uitleg. Ook post ik hier dagelijks in mijn stories. http://www.instagram.com/thuiskapstergroningen/

Dankbaar:

Wat waardeer ik het hoe jullie mij helpen, echt geweldig! Ik werd er emotioneel van. Het helpt mij financieel en emotioneel! echt zo’n verplicht stoppen geeft zoveel gemixte gevoelens. Je voelt je schuldig en boos en onrecht gevoel, uitzichtloos! en de motivatie was ver te zoeken. Ik heb echt overwogen om te stoppen! maar dan?… Ik moest de knop omzetten en focussen op wat wel kan. positieve energie heb ik nodig. Want een ding is zeker, na dit! … heb ik weer volop werk! Waar ik aarzeling in had was dat ik moest vragen om hulp. Eigenlijk om geld! en als ik ergens niet van hou is het dat. Schooien zeg maar. Omdenken dacht ik, want als het beter gaat kan ik wat terug doen. Hopelijk is het einde inzicht! nogmaals….Thank you!

Thuiskapster Groningen werkt niet tijdens lockdown:

Ik wil toch even wat duidelijk maken. Ik krijg nog elke week aanvragen om iemand te knippen. En dit is heel gek en lastig om elke keer weer uit te leggen dat dit niet kan. Geen enkele kapper mag aan het werk! ook niet stiekem onder de noemer visite of buiten. De boetes liegen er niet om €4000 voor de kapper en €400 voor de klant! Hier zit ik natuurlijk niet op te wachten, jij als klant wel? En dan komt er ook nog een principe bij hoe professioneel is dit? Helpt dit besmettingen te stoppen zodat de kappers branche weer aan het werk kan? Nee! Dus mensen denk na….We moeten het samen doen. En samen door de corona crisis heen komen! Steun elkaar en breng de kappers niet in verlegenheid!

Nieuwe afspraken:

Zodra het zeker is dat ik weer open mag ga ik nieuwe afspraken inplannen! Bestaande afspraken na 2 maart blijven gewoon staan. Knip liever niet zelf je haar maar verzorg het extra, nog even volhouden!

Prijslijst:

Ook ik ontkom er niet aan om mijn prijslijst te verhogen. Afgelopen jaar en het eerste kwartaal 2021 hakt er in, 15 weken verplicht sluiten dus veel minder omzet en ook nog door de hygiene protocol veel hogere kosten! tijdens de eerste lockdown heb ik er voor gekozen om niet omhoog te gaan met mijn prijs. Ik ben toen gesteund door de rijksoverheid maar dit keer niet! het is niet een zielig verhaal maar de werkelijkheid. Daarom moet ik nu toch mijn prijs verhogen, ik hoop op jullie begrip! zie mijn nieuwe prijslijst

Tip: Kom bij mij in de salon dinsdags in een even week op afspraak. je kunt dan mee doen met een spaar systeem. 10x knippen is 1x gratis (een knipbeurt komt dan op € 17,72 omgerekend).

Uitgroei kleurpakket:

Alleen voor vaste klanten op afspraak lever ik een uitgroei pakket. wil jij hier gebruik van maken? whatsapp mij of mail mij!

Inhoud pakket:

 • eigen kleur recept (in afgesloten verfbakje 2 dagen houdbaar.)
 • kwast
 • wegwerp cape
 • handschoenen
 • 2 klemmen
 • instructie video
 • proefzakje shampoo
 • evt verf handdoek van mij te leen.

Kapperscadeaubon:

Alleen voor vaste klanten. Wil je mij steunen tijdens de lockdown bestel een kapperscadeaubon twv. €10. (Het bedrag kan aangepast naar keuze) Producten mogen er ook voor gekocht worden. De bon waarde krijg je per e mail verzonden of een notitie in mijn agenda, na de lockdown kun je hier mee betalen. wil je hier gebruik van maken whatsapp of mail mij! Ik stuur je een tikkie! Online bestellen en betalen kan ook, meer informatie en meteen bestellen zie Koop nu een Bon

Haarverzorging:

Bestel haarverzorging in mijn shop! je haar extra verzorgen is nu toch echt een must en je steunt mij als kapper, dit is een win win situatie!

 • Voor vaste klanten kun je de optie lokaal bezorgen kiezen. Ik maak dan een afspraak om het bij je langs te brengen.
 • Vanaf 10 februari mogen producten ook weer bij mijn thuis salon opgehaald

Donatie:

Ik mis jullie en mijn werk! Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien!

Labels:,

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
0