Veiligheid & Hygiëne

Nieuwe update per januari 2022! Inmiddels zijn we weer een lockdown verder en het coronavirus met nieuwe besmettelijker varianten is een feit. Extra hygiene maatregelen voor kappers zijn er nog voorlopig. dit moet natuurlijk ook want Veiligheid & Hygiëne voorop! Ook u als klant moet zich aan regels houden. Lees hier meer :

Hygiene protocol:

Op advies van hert RIVM zijn er een aantal veiligheid & hygiene punten:

Als ik bij u op locatie kom:

 1. Inmiddels weet iedereen het wel maar bij klachten neem contact met mij op. De afspraak moet ik dan verzetten. Zie de afbeelding van de checklist onder de titel ziekte klachten & checklist.
 2. Bij binnenkomst en weggaan moet ik mijn handen kunnen wassen of ik gebruik handhygiëne, dit heb ik bij mij in de auto.
 3. Na elk huisbezoek gebruik ik een schone kam en kapmantel (ik heb meerder kammen en kapmantels bij mij) in een gezin gebruik ik bij iedereen dezelfde kapkleed.
 4. Contact registratie is niet nodig, ik weet jullie gegevens.
 5. Bel de afspraak af bij gezondheid klachten!

Als u bij mij in de Salon komt:

 1. Bij klachten neem contact met mij op. De afspraak moet ik dan verzetten. Zie de afbeelding onder de titel ziekte klachten & checklist
 2. In mijn salon aan huis gebruik ik schone kammen en kapkleden bij elke klant + dat ik na elke klant de werkplek reinig, pinautomaat, deurklink, trapleuning, toilet etc.
 3. Komt u in mijn salon dan moet u de aanwezige handhygiëne gebruiken of handen wassen bij komst en gaan.
 4. Kom alleen, ik heb geen wachtruimte in mijn salon. Bent u te vroeg dan moet u buiten wachten.
 5. Contact registratie is verplicht.
 6. Bel de afspraak af bij gezondheid klachten!

Ziekte klachten & Checklist :

Indien u een van de vragen met ja kunt beantwoorden maak dan geen afspraak of annuleer de afspraak!

Mondkapje:

Een mondkapje dragen is verplicht voor klant en kapper.

Wat is Barbicide:

Barbicide is een desinfectiemiddel op ziekenhuisniveau. Hygiëne is helemaal nu! een erg belangrijk onderdeel. Als we niet oppassen krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien.

Het gebruik van Barbicide is een onderdeel van mijn salonhygiëne als ambulante kapster heb ik voor barbicide gekozen omdat het snel en goed werkt, met het Barbicide zijn alle scharen, messen, instrumenten, kammen, borstels en werkplekken. Binnen 5 minuten volledig en grondig gedesinfecteerd. Het is tevens Milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Lees ook: https://barbicide.com/barbicide-statement-regarding-human-coronavirus/

Labels:, , ,

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
0